•  
   
   
   
   
   
   
   
   

Reseveer je shopmoment

 

In navolging van de laatste sanitaire maatregelen in België, kunnen we je blijven verwelkomen voor een shopping sessie van 30 minuten in onze winkels, maar enkel op afspraak.

U kunt vergezeld gaan van een persoon (volwassene of kind) als u deel uitmaakt van hetzelfde gezin.

Om je shopmoment in één van onze winkels te boeken, is het heel eenvoudig en ik beloof je dat het maar een paar klikken kost.

Voor uw veiligheid en om het maximale aantal klanten per winkel en fysieke afstand te respecteren, is het aantal beschikbare plaatsen per tijdvak beperkt!

 

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN IN EEN WINKEL IN EEN PAAR SECONDEN!

Vanaf maandag 29/03/2021 kunt u een afspraak maken in de winkel door deze 5 stappen te volgen:

 • 1. Selecteer de winkel van uw keuze
 • 2. Selecteer het datum- en tijdvak dat bij u past.
 • 3. Vul uw contactgegevens in: Achternaam, Voornaam, Telefoonnummer en E-mail. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak in de winkel.
 • 4. Bevestig uw reservering.
 • 5. Aan het einde van uw reservering ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw afspraak. Bewaar deze e-mail, deze wordt gebruikt als toelating om de winkel binnen te gaan.

 

Zodra de e-mail is ontvangen:

U kunt op het moment van uw afspraak naar uw winkel komen met uw bevestigingsmail. U heeft de mogelijkheid om naar uw afspraak te komen onder begeleiding van maximaal één persoon (volwassene of kind) binnen hetzelfde huishouden.

Voor elke wijziging of annulering van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met de winkel.

 

Veilig winkelen bij Chaussea.La prise de rendez-vous n'est plus disponible. Vous pouvez vous rendre directement en magasin.